Tréning és tanácsadás

Nyilvános megszólalás tréning

Játékokkal, helyzetgyakorlatokkal és önbizalmat erősítő feladatokkal segítünk feloldani a lámpalázat. Emellett közösen tudatosítjuk a nyilvános megszólalás (public speaking) legfontosabb elemeit.

Tanácsadás tanároknak

Vége az egyetemi éveknek, és ott állunk a tanteremben egy osztály előtt azt érezve, hogy mostantól már mindig nekünk kell felelnünk az összes témából – és nem hibázhatunk. Sok pályakezdő kolléga él át hasonlót, de ennek nem muszáj így lennie, tudunk tanácsot és segítséget adni. Fő témáink az óratervezés, időmenedzsment és hasonlók, elsősorban pályakezdő magyar- és történelemtanárokat várunk, de talán már egy ideje a pályán lévő és egyéb szakos kollégák számára is vannak használható ötleteink, sőt osztályfőnökökkel is sok közös témánk lenne.

Tanácsadás szülőknek

Tanári gyakorlatunk során nagyon sokféle családi élethelyzettel találkozunk. Természetes, hogy a mai, gyorsan változó világban sokan küzdenek nehézségekkel. Ebben tudunk segítséget nyújtani, ha valaki kéri, néhány praktikus ötlettel és javaslattal, szem előtt tartva a családok boldogulását. Egy teázással egybekötött beszélgetés és együtt gondolkodás mindig jót tesz. Közös célunk, hogy a család több legyen, mint pusztán a tagjainak összessége, egy önmagán túlmutató, szeretetteli, igazi közösség.

Egyéb lehetőségek

  • Rendhagyó dramatikus irodalomórák középiskolásoknak
  • Egyéni emelt szintű magyarérettségi felkészítés
  • Javítóvizsga-felkészítés
  • Magyar-töri záró workshop frissen érettségizetteknek
  • Segítség motivációs levél és szakmai önéletrajz írásában
  • Alapszintű férfi stílustanácsadás
Tanárunk, Kovács Ákos (Fotó: Bartis Milán)
Tanárunk, Kovács Ákos.
(Fotó: Bartis Milán)

Hogyan segíthetünk?